Laadpalen, laadpalen zijn de tijd van nu. steeds meer mensen krijgen een elektrische auto. maar ja deze auto moet wel opgeladen worden, Eco Green Twente plaatst laadpalen van Alfen.

Dit doen wij onder anderen door hun mooie design en hun diverse soorten laadpalen.


ALFEN Eve Single Pro-line

De Alfen Eve Single Pro-line is als compact laadstation, voor thuis en op de zaak, volledig ontworpen volgens Alfen's standaarden voor slim laden. Het 3,7kW - 22kW laadstation is uitgevoerd in een compacte polycarbonaat behuizing en daardoor lichtgewicht en duurzaam. Het laadstation kan zowel aan de muur als op een montagepaal gemonteerd worden. Wanneer voorzien van een vaste kabel wordt de Eve Single Pro-line geleverd met een geïntegreerde stekkerhouder.

De gebruikersinterface is voorzien van een 3,5" beeldscherm dat een unieke branding mogelijkheid biedt voor de zaak dankzij de mogelijkheid eigen logo's te uploaden naar het scherm. De lader werkt op basis van gebruikersautorisatie maar kan ook als Plug & Charge laadstation ingezet worden. Gebruikers kunnen hun laadgegevens via ieder internet-verbonden apparaat inzien.


ALFEN Eve Double Pro-line

De Eve Double Pro-line is de slimme laadoplossing van Alfen met twee stopcontacten, optimaal geschikt voor particuliere en semi-openbare locaties. In 2017 heeft Alfen de Eve Double Pro-lijn opnieuw ontworpen, rekening houdend met de nieuwste oplaadtechnologie en de behoeften van EV-rijders. Dit apparaat heeft een groot scherm, een verbeterde gebruikersinterface en een nieuw hightech, betrouwbaar ardwareplatform met verschillende functies en eenvoudige configuratie en bediening


ALFEN Eve Double PG-line DE

De Alfen Eve Double PG-line DE voldoet aan de nieuwste Eichrecht-conformiteitsnormen, om een veilige laadervaring te bieden voor roamingtransacties en betalingstransacties met Girocards.

De lader is speciaal ontworpen voor openbare locaties met een robuuste behuizing en een hoogwaardige afwerking voor elke toepassing. Een groot en duidelijk display geeft de gebruiker alle benodigde informatie tijdens het laadproces, zoals de laadsnelheid. Complementaire statusindicatoren op beide verkooppunten zorgen voor een gebruiksvriendelijke ervaring.


ALFEN Twin

De Twin is de robuuste en slimme laadoplossing van Alfen met twee stopcontacten. Het is perfect geschikt voor semi-openbare en openbare locaties. Alfen heeft de Twin in 2017 volledig opnieuw ontworpen en het interieur vernieuwd met ultramoderne oplaadtechnologie op basis van de voorkeuren van EV-rijders. Met zijn duidelijke gebruikersinterface en zeer betrouwbaar hardwareplatform biedt de Twin een ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid en integreert hij geavanceerde slimme oplaadfuncties.


Weet u al wat deze woorden betekenen? Zo niet, klik er dan op voor meer informatie


Vul hier in: laadpaal configurator