GoodWe investeert fors in onderzoek en ontwikkeling van energieopslag, hierdoor hebben zij het meest uitgebreide portfolio in hybride en retrofit omvormers. Het portolio bestaat uit oplossingen voor hoog- en laagspanning en voor enkel- en driefase.


Normale string omvormer

Een normale string omvormer waarmee je de zonnepanelen van Gelijkspanning (DC) naar Wisselspanning (AC) brengt, om zo jouw pand te voorzien van duurzame stroom.

Hybride omvormer

Een normale stringomvormer die voor zowel je batterij en de zonnepanelen, de gelijkspanning (DC) en wisselspanning (AC) regelt.

Retrofit omvormer

GoodWe Retrofit omvormers voor investeerders van energieopslag! Deze retrofit oplossing maakt het mogelijk om uw PV-systeem te upgraden naar een opslag.


De strategie vam GoodWe:

GoodWe is toegewijd aan de digitalisering en slimme transformatie van alle energiecentrales. In het verlengde daarvan bieden zei volledige, geïntegreerde oplossingen voor de toekomst van slimme energie door het creëren van software- en hardwareproducten, die slimmere en meer efficiënte energiesystemen toestaan, terwijl gemeenschappen in duurzame energie worden gebouwd.