Wie/Wat is LONGi?

LONGi leidt de zonne-PV-industrie naar nieuwe hoogten met productinnovaties en een geoptimaliseerde energiekostenverhouding met baanbrekende monokristallijne technologieën. LONGi levert jaarlijks meer dan 30 GW aan zeer efficiënte zonnewafers en -modules, ongeveer een kwart van de wereldwijde marktvraag. LONGi wordt erkend als 's werelds meest waardevolle bedrijf op het gebied van zonnetechnologie met de hoogste marktwaarde. Innovatie en duurzame ontwikkeling zijn twee van de kernwaarden van LONGi.

Eco Green Twente

LONGi Solar word al sinds het begin van ons bedrijf geplaatst door onze medewerkers, LONGi panelen hebben in vergelijking tot b.v.b. Trina Solar panelen veel meer opbrengst, dit komt mede ook doordat LONGi Panelen groter zijn en steeds blijven innoveren. Niet alleen bij particulieren worden LONGi panelen gelegd, doordat de LONGi panelen meer opbrengst hebben gaan ook de meeste bedrijven ook voor onze LONGi panelen.

Op de meeste panelen van LONGi zit 25 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie.

De Longi Generatie

LONGi produceert een breed scala aan hoogwaardige, kosteneffectieve zonnepanelen voor residentiële, commerciële en utilitaire zonne-installaties. De huidige modellen zijn de Hi-MO 4- en Hi-MO 5-serie, met de nieuwe geavanceerde Hi-MO 6-panelen