Particulier

Waarom zou u een duurzame investering overwegen?

Een groen energielabel voor uw woning


Het energielabel van een woning is een maatstaf dat laat zien hoe energiezuinig een woning is. Goede isolatie, zuinige apparatuur en duurzame warmte hebben hier effect op.

Het kent zeven klassen, van A++ (groen en heel zuinig) tot G (rood en zeer verspillend). Een woning met A++ heeft waarschijnlijk goede isolatie, dubbel glas, groene verwarming en zonnepanelen. Dit geeft de woning niet alleen meer comfort, maar laat de woning ook flink in waarde laten stijgen.


Zonnepanelen

Waarom zou u zonnepanelen moeten aanschaffen?

  • Binnen 7 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Waardevermeerdering van uw woning
  • Rendement van meer dan 8% op uw spaargeld
  • Lagere energierekening
  • Lange levensduur

Zonnepanelen zijn een zeer goede en duurzame investering voor u en uw woning. Het klimaat in Nederland is namelijk zeer gunstig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw dak. Wanneer de zon schijnt, bespaart u op uw energierekening en zo verdient u de aanschafprijs weer terug. Na een aantal jaren heeft u de kosten terugverdiend en kunt u verdienen aan uw zonnepanelen. Zo heeft u een mooi rendement op uw zonnepanelen. 

Met tien zonnepanelen kan een huishouden van twee personen al tot 60% besparen op het verbruik in energie en dat scheelt in de portemonnee


Warmtepompen

Wilt u uw woning op een duurzame manier verwarmen? Een warmtepomp is één van de oplossingen die bijdraagt om CO2 neutraal te zijn. Het is de vervanger van de welbekende cv-ketel die langzamerhand verdwijnt uit woningen, bedrijfspanden en andere gebouwen. Het verwarmt de ruimte zonder gas, doordat het warmte onttrekt aan de lucht, bodem of grondwater. Door te kiezen voor een warmtepomp is dit automatisch een slimme investering die zorgt voor lagere energielasten

Een paar redenen om te kiezen voor een warmtepomp

  • Besparen op energiekosten
  • Uitstekende luchtkwaliteit
  • Hoog rendement

Hybride Warmtepomp

Uitleg hybride warmtepomp? Een hybride warmtepomp haalt energie (warmte) uit de buitenlucht of ventilatielucht. De pomp verbruikt stroom maar kan door de 'gratis' warmte uit de lucht meer warmte leveren dan de stroom die hij verbruikt: van 1 kWh stroom maakt hij 3,5 tot 5 kWh warmte. Daardoor ga je besparen op je energieverbruik.


Een hybride warmtepomp is een goede optie voor iedereen die zijn woning duurzaam wil verwarmen. De warmtepomp werkt in combinatie met de CV ketel, waardoor er minder aardgas nodig is. Onderaan de streep wordt er tot wel 60% minder gas verbruikt voor de verwarming van het huis en sanitair warm water


Laadpalen

Laadpaal voor thuis

Een laadpaal bij uw huis is de perfecte mogelijkheid om uw elektrische auto op te kunnen laden. Een oplaadstation bij uw woning maakt het mogelijk om op elk gewenst moment uw elektrische auto te laden, om op deze manier volledig de actieradius van uw auto te benutten.

Wij werken uitsluitend met de laadpalen voor elektrische auto's van Alfen, waardoor je de laadpaal geheel naar eigen wens kunt samenstellen. De Alfen laadpalen bieden ook de mogelijkheid om de laadkosten te verrekenen. Rijd je de auto zakelijk, dan wil je de laadkosten ook verrekenen met je werkgever. De laadstations van Alfen kunnen alle laadkosten inzichtelijk maken en automatisch verrekenen met de werkgever.Bekijk ook onze andere producten: