OVER ESDEC

Esdec levert sinds 2004 universele montagesystemen voor dakgebonden PV-installaties op platte en schuine daken. Met meer dan 15 jaar ervaring en ruim 7GW aan geïnstalleerde zonnepanelen zijn hun inmiddels internationaal marktleider.

SNEL, BETROUWBAAR, INNOVATIEF

Esdec is opgericht door installateurs. Bij het ontwerp van onze producten staat het gebruiksgemak voor de installateur altijd voorop. Hun montagesystemen bestaan uit lichte, stevige componenten die snel en eenvoudig te monteren zijn.

VEILIGHEID EN INNOVATIE

Esdec vindt het belangrijk dat al hun producten aansluiten bij de laatste technologische ontwikkelingen. Daarom bundelen zei internationale expertise en investeren hun continu in innovatie en R&D. De montagesystemen van Esdec zijn uitgebreid getest en voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

INTERNATIONALE MARKTLEIDER

In de afgelopen jaren heeft Esdec het Amerikaanse Ecofasten Solar, Iron Ridge en Quick Mount PV aangekocht. Met deze acquisities is Esdec Solar Group nu ook Amerikaans marktleider. Vanaf 2020 zetten hun voornamelijk in op Europese groei in de ons omringende landen als Duitsland, Frankrijk en Zweden.

DUURZAME PRODUCTEN

Alle Esdec producten worden vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Alle materialen zijn 100% te recyclen en hebben een zeer lange levensduur. Esdec investeren veel geld in de ontwikkeling van duurzame producten waardoor hun systemen lang in goede conditie blijven. zei produceren hun producten in Nederland in energiezuinige productiefaciliteiten. Hierbij worden alle afvalstoffen zorgvuldig gescheiden en gerecycled.