Uw specialist in duurzame energie uit Goor in de Hof van Twente

In de achterliggende periode hebben wij ruime ervaring opgedaan in het realiseren van de meest uiteenlopende zonnepanelen systemen, vaak kortweg PV-systemen genoemd, waarbij PV staat voor Photo Voltaic. "Photo" betekend licht en "Volta" staat voor elektriciteit. 

Ons klantenbestand bestaat uit particulieren, bedrijven, en agrariërs en omvat ondertussen meer dan 1000 PV-systemen verdeeld over Twente, Salland en de Achterhoek en samen goed voor een jaarlijkse opbrengst van ca. 9.000.000 kWh aan Duurzame Energie.

ECO Green Twente werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten van een geselecteerd aantal gevestigde merken; de zogenaamde TIER 1 leveranciers. Hierdoor kunnen wij onze klanten uitstekende garantievoorwaarden bieden. Wij werken met een vast protocol, waarin alle stappen vanaf het uitbrengen van de eerste offerte tot de oplevering van uw PV-systeem worden vastgelegd. Onze verkoopadviseurs begeleiden het volledige traject en blijven uw aanspreekpartner tot aan de oplevering. Na een principe akkoord op onze offerte, zal er een locatie bezoek gepland worden, waar een V-checklist met een aantal vragen wordt afgewerkt. Aan de hand hiervan zullen zij samen met u een planning maken voor de montage van de panelen, het plaatsen van de omvormer, het aansluiten hiervan op uw meterkast en het installeren van de App op uw smartphone of tablet.

Ervaren monteurs en installateurs

ECO Green Twente beschikt over een team van ervaren monteurs, die uw zonnepanelen vakkundig zullen installeren. Veiligheid van onze mensen gaat voor ons boven alles. Daarom zal in het voortraject veel aandacht worden gegeven aan de situatie ter plekke, zodat we nooit voor onvoorziene situaties komen te staan. Het aansluiten van de omvormer op uw meterkast, en eventuele aanpassingen daarin, wordt gedaan door een gecertificeerde installateur met kennis van zaken. Vaak zal dit ook de persoon zijn die u de werking van het systeem alsmede de werking van de App zal uitleggen.

Monitoren van uw systeem

ECO Green Twente kan uw systeem ook hierna voor u blijven monitoren. Doordat wij alleen met door ons geselecteerde merken omvormers werken, hebben onze installateurs een hoge mate van kennis opgebouwd in niet alleen de technische aspecten, maar zeer zeker ook de software van de door ons geleverde omvormers. Hierdoor zijn zij in de meeste gevallen in staat een eventuele storing in uw systeem "on-line" op te lossen. Lukt dit niet, kunnen wij altijd terugvallen op de importeur, waarmee we een warme relatie onderhouden.

Zowel Zakelijk als Particulier

ECO Green Twente richt zich zoals hierboven aangegeven zowel op de particuliere als zakelijke markt en onderscheid zich door de uitgebreide kennis op het gebied van subsidiemogelijkheden en belastingvoordelen. Onze adviseurs kunnen ondernemers uitgebreid bijpraten over de mogelijkheden m.b.t. de Energie Investeringsaftrek (EIA), Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+), Stimuleringsregeling Duurzame energietransitie (SDE++) en particulieren helpen bij het terugvragen van de BTW.

Omdat Duurzame Oplossingen niet stoppen na het installeren van zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand, zijn wij ons steeds meer gaan oriënteren op mogelijkheden die juist na het investeren in zonnepanelen alleen maar interessanter worden. Het argument dat een warmtepomp weliswaar energie oplevert, maar ook best veel elektriciteit kost, kan middels het plaatsen van voldoende zonnepanelen bv. grotendeels worden weggenomen. En door het plaatsen van een relatief kleine hybride warmtepomp voor de CV-ketel, kan al snel 50% bespaard worden op het gasverbruik. Helemaal interessant wordt het als er ook nog een warmtepomp boiler geplaatst wordt voor het warme water (douche etc.). Ook dit jaar stelt de overheid hier nog zeer interessante subsidiemogelijkheden voor beschikbaar. Wij informeren u hier graag over.

Meer dan alleen zonnepanelen

Door het zelfstandig opwekken van voldoende Duurzame Energie komen steeds meer andere zaken binnen handbereik. Zo kan uw Elektrische Auto bv. rechtstreeks worden opgeladen via de omvormer van uw zonnepanelen installatie. Is hiervoor een laadpaal nodig, dan kunnen wij deze vanzelfsprekend ook voor u installeren. En zijn wij er toch; plaatsen we indien gewenst ook gelijk een (multi-split) Airco of een waterontharder. Laat u ook eens bijpraten over de mogelijkheden m.b.t.  Domotica; "De integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven"

Wij streven naar het vinden van zoveel mogelijk Duurzame Oplossingen voor uw energiebehoefte, en bieden daarnaast diverse producten en toepassingen ter verhoging van uw welzijn.