Hierbij wil ik mij aanmelden voor de Informatieavond Warmtepompen bij ECO Green Hof van Twente, aan de Wheedwarsweg 7 in Goor.

Deze avond zal plaatsvinden op maandag 27 mei, de inloop is vanaf 19.00 uur in de showroom en de presentatie begint om 19.15 uur.

Onder het formulier vindt u meer informatie over deze informatieavond.

Waar gaan we het over hebben:

Vanaf 1 januari 2026 wordt een (hybride) warmtepomp min of meer verplicht gesteld bij het vervangen van een CV-ketel. Toch is hierover voor veel mensen nog steeds een boel onduidelijk. Wat is nu precies een warmtepomp? Hoe werkt zo'n ding? Is mijn huis überhaupt wel geschikt? Wat is het verschil tussen Hybride en All Electric? En wat kost zoiets nu eigenlijk?

Op dinsdagavond 26 maart houden wij daarom een Informatieavond Warmtepompen voor iedereen die meer wil weten om de juiste keuze te kunnen maken. Onder het motto "De Wereld is Elektrisch" zullen alle aspecten van warmtepompen worden besproken, waarbij ook een korte vooruitblik zal worden gegeven op onze visie op de toekomst. 

De trein die "Verduurzamen" heet rijdt al een aantal jaren, maar gaat alleen steeds sneller. De vraag is niet of jij ook opstapt, maar vooral wanneer.Tijdens de informatieavond zal de werking van een warmtepomp worden besproken en hoe deze kan worden geïntegreerd in het verwarmingssysteem van uw woning. Ook worden de verschillende typen warmtepompen besproken, alsmede aanvullende verduurzamingsmogelijkheden om uiteindelijk tot een energieneutraal huis te kunnen komen. 

Voor 2024 zijn er nog serieuze subsidiebedragen beschikbaar voor investeringen in warmtepompen en daarnaast heeft de overheid middels het Nationaal Warmtefonds een behoorlijke pot met geld beschikbaar gesteld, waaruit investeringen in o.a. een warmtepomp kunnen worden gefinancierd. Insteek daarbij is dat de investering kan worden afgelost met het bedrag dat maandelijks wordt bespaard op de energiekosten. Op die manier kan dus worden geïnvesteerd zonder hogere maandlasten, terwijl de woning een ander energielabel krijgt en dus meer waard wordt. Ook deze mogelijkheden zullen worden besproken. 

Aansluitend kunnen alle besproken producten worden bekeken in onze showroom, waarbij onze adviseurs u graag van dienst zijn bij eventuele vragen. Indien gewenst kan daarna een afspraak worden gemaakt voor een advies op maat ten behoeve van uw persoonlijke situatie.