Enphase werd opgericht in 2006 en heeft de zonne-energiesector getransformeerd met hun revolutionaire micro-omvormertechnologie die zonlicht in een veilige, veerkrachtige en schaalbare energiebron omzet om ons leven van energie te voorzien. Vandaag zijn hun intelligente micro-omvormers compatibel met zo goed als alle zonnepanelen op de markt, en wanneer deze worden gecombineerd met Enphase bekroonde technologie voor slimme batterijen, resulteert dit in een van de best presterende, schone energiesystemen.

Het systeem van Enphase Energy geeft mensen de mogelijkheid hun eigen energie op te wekken en vervolgens te gebruiken, sparen of verkopen. Dit omvat ook onze toonaangevende app, die ongeëvenaarde gegevens en controle naar uw mobiele apparaat brengt.


Later uitbreiden, kan dat?

Enphase Solar is gebaseerd op een gedistribueerde architectuur. Dankzij dit modulaire micro-omvormerontwerp kun je een systeem gemakkelijk uitbreiden naarmate de behoeften toenemen.


Het maximaliseren van de micro-omvormer

Micro-omvormers zijn vernoemd naar hun zeer intelligente microchip. We passen onze chips aan om de grootte, het gewicht, de betrouwbaarheid en de prestaties van onze producten te maximaliseren. 

Voordelen van Enphase

Of het nu gaat om een blad, vuil, sneeuw of een bewolkte dag, schaduwen komen voortdurend terug. Dankzij micro-omvormers werkt elke zonnemodule onafhankelijk.

Er is binnen geen omvormer meer nodig, dankzij de slimme micro-omvormers die zich vlakbij het zonnepaneel bevinden.

Enphase loopt door, ook als er 1 zonnepaneel in storing komt te staan wordt de micro-omvormer van dat paneel uitgeschakeld, en lopen de rest van de panelen gewoon door.