Over het bedrijf Trina Solar

Als wereldwijd toonaangevende leverancier van PV-modules en slimme energieoplossingen levert Trina Solar PV-producten, -toepassingen en -diensten om wereldwijde duurzame ontwikkeling te bevorderen. Door constante innovatie blijven hun de PV-industrie vooruit helpen door een grotere netpariteit van PV-stroom te creëren en hernieuwbare energie populair te maken. Hun missie is om de wereldwijde ontwikkeling van hernieuwbare energie over de hele wereld te stimuleren ten behoeve van de hele mensheid.

Sinds december 2020 heeft Trina Solar wereldwijd meer dan 66 GW aan zonnepanelen geleverd, gerangschikt als "Top 500 particuliere ondernemingen in China". 

ECO GREEN TWENTE

Sinds de start van ons bedrijf hebben wij ons beziggehouden met duurzame energie, zonnepanelen plaatsen en installeren houden wij ons het meest me bezig. Ook is Trina Solar het meest geplaatste paneel. Eco Green Twente verkoopt verschillende soorten zonnepanelen van Trina Solar, het meest geplaatste paneel van Trina Solar is de TSM-330 DD06M.05