Zonnepanelen die wij verkopen

Eco green Twente verkoopt 4 merken zonnepanelen. Van deze 4 merken verkopen wij 2 merken het meest.


Deze 4 merken zijn: Trinasolar, Longi-solar, Q-CELLS en Solarwatt.

De Twee zonnepaneel merken die wij het meest verkopen zijn: Trinasolar en Longi-solar


Wie/Wat is LONGi:

LONGi leidt de zonne-PV-industrie naar nieuwe hoogten met productinnovaties en een geoptimaliseerde energiekostenverhouding met baanbrekende monokristallijne technologieën. LONGi levert jaarlijks meer dan 30 GW aan zeer efficiënte zonnewafers en -modules, ongeveer een kwart van de wereldwijde marktvraag. LONGi wordt erkend als 's werelds meest waardevolle bedrijf op het gebied van zonnetechnologie met de hoogste marktwaarde. Innovatie en duurzame ontwikkeling zijn twee van de kernwaarden van LONGi

Eco Green Twente

LONGi Solar word al sinds het begin van ons bedrijf geplaatst door onze medewerkers, LONGi panelen hebben in vergelijking tot b.v.b. Trina Solar panelen veel meer opbrengst, dit komt mede ook doordat LONGi Panelen groter zijn. Niet alleen bij particulieren worden LONGi panelen gelegd, doordat de LONGi panelen meer opbrengst hebben gaan ook de meeste bedrijven voor onze LONGi panelen.

Op de meeste panelen van LONGi zit 12 jaar productgarantie en 20 jaar vermogensgarantie.


Over het bedrijf Trina Solar

Als wereldwijd toonaangevende leverancier van PV-modules en slimme energieoplossingen levert Trina Solar PV-producten, -toepassingen en -diensten om wereldwijde duurzame ontwikkeling te bevorderen. Door constante innovatie blijven hun de PV-industrie vooruit helpen door een grotere netpariteit van PV-stroom te creëren en hernieuwbare energie populair te maken. Hun missie is om de wereldwijde ontwikkeling van hernieuwbare energie over de hele wereld te stimuleren ten behoeve van de hele mensheid.

Sinds december 2020 heeft Trina Solar wereldwijd meer dan 66 GW aan zonnepanelen geleverd, gerangschikt als "Top 500 particuliere ondernemingen in China".

ECO GREEN TWENTE

Sinds de start van ons bedrijf hebben wij ons beziggehouden met duurzame energie, zonnepanelen plaatsen en installeren houden wij ons het meest me bezig. Ook is Trina Solar het meest geplaatste paneel. Eco Green Twente verkoopt verschillende soorten zonnepanelen van Trina Solar

Op de meeste panelen van Trinasolar zit 12 jaar productgarantie en 20 jaar vermogensgarantie.


1 van de merken zonnepanelen die je bij ons kunt aanschaffen, is Hanwha Q-CELLS, beter bekend als Q-CELLS. Het hoofdkantoor staat in Seoul in Zuid-Korea, terwijl het technologie- en innovatiecentrum in Thalheim, Duitsland staat. Q-CELLS komt voort uit Q-CELLS AG en Solarfun. Q-CELLS AG werd in 1999 in Duitsland opgericht, tot het in 2012 werd overgenomen door Hanwha.

De productie van panelen vindt sinds 2015 niet meer in Duitsland plaats, maar de panelen staan nog steeds bekend om de Duitse degelijkheid. Dat zie je ook terug, omdat ze 12 jaar garantie bieden op hun producten (Bij Eco Green Twente is dit eigenlijk heel normaal, wij houden namelijk van goede kwaliteit). Q-CELLS heeft fabrieken in Zuid-Korea, Maleisië en de Verenigde Staten.                                  De productontwikkeling gebeurt nog steeds in Duitsland.

Op de meeste panelen van Q-CELLS zit 12 jaar productgarantie en 20 jaar vermogensgarantie.


SolarWatt

Wat in 1993 werd geboren als visie van drie pioniers op het gebied van zonne-energie is vandaag de dag de toonaangevende Duitse fabrikant van zonne-energiesystemen, de Europese marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van 's werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag.

De nieuwe generatie zonnepanelen van SolarWatt hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm liggen. Bovendien zijn de panelen van SolarWatt aanzienlijk beter bestand tegen alle belastingen en milieu invloeden. Het resultaat: vanaf dag één hogere betrouwbaarheid en tot 33% toename van de levensduur.

Glas glas panelen van SolarWatt

Met de glas-glas productlijn, inclusief frame, introduceert SolarWatt haar nieuwe generatie zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben niet langer een kunststof achterzijde, maar een volledig ondoordringbare glas achterzijde. Daardoor neemt de stabiliteit en de levensverwachting toe. Zonnepanelen met een plastic achterzijde laten makkelijker vuil en vocht door. Hierdoor wordt het vermogen elk jaar lager waardoor het rendement van dit type zonnepanelen in de loop der jaren sterk afneemt. De degradatie van glas-glas zonnepanelen is nihil, waardoor de opbrengst vele malen hoger ligt dan bij traditionele zonnepanelen.

Op alle panelen van SolarWatt zit 20 jaar productgarantie en 20 jaar vermogensgarantie