Zonnepanelen die wij verkopen

Eco green Twente verkoopt 4 merken zonnepanelen. Van deze 4 merken verkopen wij 2 merken het meest.


Deze 3 merken zijn: Longi-solar, Sun Power en Belinus

Het meest verkochte zonnepaneel merken is bij ons Longi-solar


Wie/Wat is LONGi:

LONGi leidt de zonne-PV-industrie naar nieuwe hoogten met productinnovaties en een geoptimaliseerde energiekostenverhouding met baanbrekende monokristallijne technologieën. LONGi levert jaarlijks meer dan 30 GW aan zeer efficiënte zonnewafers en -modules, ongeveer een kwart van de wereldwijde marktvraag. LONGi wordt erkend als 's werelds meest waardevolle bedrijf op het gebied van zonnetechnologie met de hoogste marktwaarde. Innovatie en duurzame ontwikkeling zijn twee van de kernwaarden van LONGi

Eco Green Twente

LONGi Solar word al sinds het begin van ons bedrijf geplaatst door onze medewerkers, LONGi panelen hebben in vergelijking tot b.v.b. Trina Solar panelen veel meer opbrengst, dit komt mede ook doordat LONGi Panelen groter zijn. Niet alleen bij particulieren worden LONGi panelen gelegd, doordat de LONGi panelen meer opbrengst hebben gaan ook de meeste bedrijven voor onze LONGi panelen.

Op de meeste panelen van LONGi zit 12 jaar productgarantie en 20 jaar vermogensgarantie.


Wie/Wat is SunPower:

Sinds 2015 zorgen de innovatieve SunPower Performance-panelen met shinglecellen voor de hogere betrouwbaarheid en de betere duurzaamheid die energieleveranciers eisen. Met meer dan 7 GW geïnstalleerd om hun technologie voordeel te borgen, verwachten we dat SunPower Performance-panelen nog vele jaren toonaangevend blijven in de markt. SunPower Performance-zonnepanelen combineren de voordelen van conventionele zonnecellen met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van materialen en productie. Dit levert een betrouwbaarder, krachtiger en efficiënter zonnepaneel op met een hoger rendement dan conventionele zonnepanelen.

ECO Green Twente

ECO Green Twente voert met SunPower alleen de Performance panelen, hiervan voeren wij weer twee soorten panelen. 1 paneel zoals wij die kennen (net als Longi) en een ander paneel met een ingebouwde micro-omvormer. het mooie van een zonnepaneel met een ingebouwde micro omvormer is, dat de normale omvormer vervalt. Dit betekend dus dat er geen kosten zijn voor het plaatsen van de omvormer en geen kosten voor de omvormer zelf. Ook heeft u dan meer ruimte over in uw huis omdat er geen omvormer komt te hangen.

Op de panelen van SunPower zit 30 jaar product garantie en 30 jaar vermogensgarantie


Belinus, opgericht in 2015 als een bedrijf voor de engineering en kwaliteitscontrole van zonnepanelen, is een Belgisch technologiebedrijf met het hoofdkantoor in Leuven, België, en een gerenommeerde aanwezigheid in meer dan 10 landen verspreid over Europa.

Belinus is gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van innovatieve ultrazwarte, ultrazwarte zonne-dubbelglas zonne- en BIPV-oplossingen met hoog rendement.

ECO Green Twente

ECO Green Twente voert de Belinus zonnepanelen doordat ze onder anderen hun glas-glas panelen verkopen, door deze panelen is de brandveiligheid van een paneel vele malen beter, ook staan deze panelen voor een langere levensduur en een hogere opbrengst garantie.

Op de panelen van Belinus zit 30 jaar product garantie en 30 jaar vermogensgarantie