MC55W Luchtreiniger

Het gerenommeerde Franse laboratorium Institut Pasteur de Lille concludeert uit zijn testen dat de luchtreinigers van Daikin in 2,5 minuten meer dan 99,98% van het humane coronavirus HCoV-229E elimineren*.

• Volgens testen die werden uitgevoerd in de laboratoria van het Institut Pasteur de Lille elimineren de luchtreinigers van Daikin in 2,5 minuten meer dan 99,98% van het menselijke coronavirus HCoV-229E. Dit virus behoort tot dezelfde familie als SARS-CoV-2, het coronavirus dat de COVID-19-pandemie veroorzaakt.
• De toestellen bleken in 2,5 minuten ook 99,93% efficiënt te zijn tegen het H1N1-virus. H1N1 is het virus dat de gewone griep veroorzaakt.
• Dit betekent dat de luchtreinigers van Daikin een bijkomende maatregel zijn in de strijd tegen respiratoire aandoeningen. De compacte 'plug & play' luchtreiniger kan sterk bijdragen tot het verlagen van het risico op overdracht van respiratoire virussen.
• De luchtreinigers van Daikin faciliteren dus een veiligere terugkeer naar een samenleving van voor de pandemie en naar weer werken in afgesloten ruimtes. De compacte 'plug & play' luchtreiniger vermindert in sterke mate het risico op virusoverdracht.
• Deze erkenning vormt een mijlpaal in het plan van Daikin om een belangrijke speler te worden op het vlak van luchtreiniging in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.


Voor het aanschaffen van de Daikin MC55W kunt u bij ons langs komen in de showroom