Zakelijk verduurzamen

Zonnepanelen

De Nederlandse overheid heeft als doel om 49% minder CO2 uit te stoten in 2030 en 95% minder in 2050 ten opzichte van 1995. Bedrijven hebben hier het grootste aandeel in, met 100 bedrijven die verantwoordelijk zijn voor 71% van de uitstoot.

Om deze doelen te behalen, zijn er verschillende stimuleringsregelingen in het leven geroepen om bedrijven te verduurzamen. Het zelf energie opwekken door middel van zonnepanelen is hier een belangrijk onderdeel van.

U kunt bij elke investeringsgrootte rekenen op interessante zakelijke voordelen. Denk hierbij aan minder belasting afdragen aan het eind van het jaar, teruglevering en het ontvangen van subsidies.


Warmtepomp(en)

De hoge gasprijs zorgt ervoor dat steeds meer ondernemers kijken naar een warmtepomp om hun kantoor of bedrijfspand te verwarmen. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De gasprijs is immers nog steeds hoog. 

ECO Green Hof van Twente begrijpt als geen ander dat een werkplek het hele jaar door comfortabel moet zijn. Met een warmtepomp in combinatie met ventilatie, wand- of vloerverwarming, kun je het hele jaar rond jouw kantoor of bedrijfspand comfortabel verwarmen en koelen. Én, grote verbouwingen zijn vaak helemaal niet nodig.