SolarWatt

Wat in 1993 werd geboren als visie van drie pioniers op het gebied van zonne-energie is vandaag de dag de toonaangevende Duitse fabrikant van zonne-energiesystemen, de Europese marktleider in glas-glas zonnepanelen en een van 's werelds grootste leveranciers van elektriciteitsopslag. 

De nieuwe generatie zonnepanelen van SolarWatt hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm liggen. Bovendien zijn de panelen van SolarWatt aanzienlijk beter bestand tegen alle belastingen en milieu invloeden. Het resultaat: vanaf dag één hogere betrouwbaarheid en tot 33% toename van de levensduur.

Glas glas panelen van SolarWatt

Met de glas-glas productlijn, inclusief frame, introduceert SolarWatt haar nieuwe generatie zonnepanelen. Deze zonnepanelen hebben niet langer een kunststof achterzijde, maar een volledig ondoordringbare glas achterzijde. Daardoor neemt de stabiliteit en de levensverwachting toe. Zonnepanelen met een plastic achterzijde laten makkelijker vuil en vocht door. Hierdoor wordt het vermogen elk jaar lager waardoor het rendement van dit type zonnepanelen in de loop der jaren sterk afneemt. De degradatie van glas-glas zonnepanelen is nihil, waardoor de opbrengst vele malen hoger ligt dan bij traditionele zonnepanelen