Omdat duurzaamheid nu eenmaal het  langst duurt.


Waarom zou u kiezen voor ECO Green Hof van Twente?

  • Persoonlijk contact
  • Personeel met gezond Twents verstand
  • Goede recensies
  • Eerlijke prijs/kwaliteits verhouding
  • Duurzame mentaliteit

Hoe gaan wij te werk?

(Wij nemen hier als voorbeeld het product; zonnepanelen)

Als eerst vult u het formulier in bij onze zonnepanelen, zodat wij wat informatie van u en uw huis hebben.

n.a.v het formulier nemen we contact met u op en plannen we een afspraak met een van de adviseurs.

een van onze adviseurs komt bij u langs en bespreekt de installatie en de geschatte kosten.

Als alles akkoord is gaat uw project naar onze planner, die u in ons plan programma in plant. 

Op de dag van installatie komt ons personeel bij u aan uw deur en gaan ze met verstand tewerk.

Na het opleveren van de zonnepanelen sturen wij de factuur en regelt ons kantoor de eventuele nazorg.


ECO Green Hof van Twente is een onderneming die gecreëerd is door de corona pandemie.

Hans Brunnekreef uit Goor richt in Mei 2022 ECO Green Hof van Twente op, hij had voor het coronavirus het bedrijf Music and Show Productions. dit bedrijf houd zich voortdurend bezig met het voorzien van licht en geluid voor grote dance festivals, dorpsfeesten en theater voorstellingen. Door het coronavirus konden deze evenementen niet meer doorgaan. Dit betekende dat al het personeel stil stond en niet meer aan het werk kon... Hierdoor heeft Music en Show Productions de omslag gemaakt naar het leggen van zonnepanelen en is ECO Green Twente ontstaan. Voor onze jongens veranderde er relatief weinig, in de evenementen branche werkten zij namelijk ook al op grote hoogte, alleen hebben ze nu geen lamp vast maar een zonnepaneel. Ook heeft ons personeel veel ervaring met elektriciteit door al het apparatuur dat aangesloten moet worden op bijvoorbeeld een festival.

De opstart van de corona crisis verliep naar mate de maanden vorderden steeds beter, eerst vestigden we ons in het pand van Installatiebedrijf Holshof in Goor, vanaf hier heeft ECO Green Hof van Twente in het begin hun zonnepanelen verkocht. Na een aantal maanden hebben wij er voor gekozen om ons assortiment te vergroten met onder anderen airco's en warmtepompen, een paar van onze jongen hebben hiervoor hun STEK diploma gehaald, dit betekend dat zij nu met F-gassen mogen werken voor de airco's en warmtepompen.

Eind Juni 2021 was het dan zo ver, ECO Green Hof van Twente vestigt zich in een nieuw pand aan de Wheedwarsweg 7. In de tussentijd heeft het bedrijf Music and Show Productions de draad weer opgepakt, hun vestigen zich naast het pand van ECO Green op nummer 5. 

Tegenwoordig heeft ECO Green Hof van Twente meer als 20 personeelsleden. Ook is het Assortiment van ons er niet kleiner op geworden. Waar we aan het begin van het bedrijf alleen nog maar zonnepanelen opleverden aan de consument, doen we dat nu ook met Warmtepompen, Laadpalen, Airco, Waterontharders, Ketels, Warmtepompboilers en Fan coils (Lage temperatuur radiatoren).

Ook heeft ECO Green Twente in deze korte tijd twee prijzen gewonnen:

  1. Hoffelijkheidsprijs (in de sector: werken), September 2021
  2. Ondernemer van het jaar, Mei 2022

Wat denkt u? Heeft ECO Green Hof van Twente de goede stap gemaakt in de groene richting?