Hoe gaan wij tewerk

Het opleveren van projecten, hoe doen wij dat in ons bedrijf en bij onze klanten?


Zonnepanelen

Stap 1

Contact met de klant, dit is vaak fysiek maar kan ook over de mail of telefonisch plaats vinden.

Stap 2

Aan de hand van het contact wat wij met de consument hebben gehad sturen wij een richtprijs van de kosten.

Stap 3

het inplannen van uw project, u wordt verbonden aan onze planner en hij neemt alles met u door.

Stap 4

Dag van oplevering, ons personeel komt bij u aan de deur, hun beginnen die dag met het leggen en instaleren van de zonnepanelen.

Stap 5

Het opgeleverde project, ons personeel is klaar, ze leggen u uit hoe de omvormer werkt, laten de panelen zien op het dak en gaan weer terug naar de zaak


Stap 1 contact met de klant (Foto van rob aan het praten met een klant)

U legt contact met ons, dit kan telefonisch, fysiek, op de mail of via de website zijn. aan de hand daarvan plannen wij samen een afspraak in voor een bezoek aan de klant met een van onze verkopers.

Een van onze verkopers verteld iets over de zonnepanelen, dit kan onder anderen zijn dat u de Btw terug kunt vragen van de belastingdienst of dat u misschien een energie bespaar lening kunt overwegen om het betalen van de duurzame kosten in termijnen af te betalen. Ook kijken onze verkopers met u mee voor de beste oplossing, dit geld bijvoorbeeld voor het aantal zonnepanelen wat u op uw dak neemt of welke omvormer er geplaatst moet worden. En natuurlijk welke zonnepanelen het meest geschikt zijn voor u.


Stap 2 het opzetten van een offerte

Aan de hand van een gesprek wat een van onze verkopers met u heeft gehad gaat hij tewerk aan een offerte, hierin houd hij rekening met het montage systeem, de omvormer en natuurlijk de zonnepanelen. Ook geeft hij/zij een passend advies bij uw offerte, als er verder nog vragen zijn over de offerte zijn wij een luisterend oor en proberen we u zo goed mogelijk te voorzien van het beantwoorden van uw vragen.


Stap 3 het inplannen van uw zonnepanelen

Wanneer u akkoord heeft gegeven op de offerte word u verbonden aan onze planner Gerco, hij neemt samen met u de planning door en probeert zo goed mogelijk een middenweg te vinden voor u en ECO Green Twente om het plaatsen van de zonnepanelen in te plannen. Als u nu nog vragen heeft kunt u altijd terecht bij Gerco, hij staat van 8:30 tot 17:00 van maandag tot vrijdag voor u klaar en is vrijwel altijd bereikbaar.


Stap 4 De dag van uitvoering

Onze jongens komen bij u aan de deur op de datum dat afgesproken is. zij bellen vriendelijk bij u aan en beginnen met werken. vaak beginnen de jongens eerst met het opzetten van een stijger als dit nodig is. daarna zorgen zij dat hun valbeveiliging goed gezekerd is om van start te gaan met de zonnepanelen. Dan kunnen ze beginnen met het opzetten van het montagemateriaal wat onder de zonnepanelen komt, ondertussen is er ook iemand bezig met het installeren van de omvormer. samen met u bepaald hij waar de omvormer komt te hangen en hoe de stroomkabels naar de zonnepanelen gaan en naar de meterkast. Als de jongens klaar zijn op het dak met het montagesysteem voorzien zij die van aderdraad, dit zorgt er voor dat er bij een stroomstoring de stroom weggeleid word naar de grond waardoor er geen brand kan ontstaan in uw meterkast. (Dit is in het groot te vergelijken met een bliksem afleider, als er in een keer bliksem inslaat op een bliksem afleider leid de bliksemafleider het stroom naar de grond zodat het niemand kwaad kan doen). als het aderdraad er op zit kunnen de zonnepanelen bevestigd worden.


Stap 5 Een opgeleverd project 

Als de zonnepanelen op uw dak liggen en aangesloten zijn ruimen onze jongens hun spullen op, denk hierbij aan een stijger, lader, valbeveiliging, boormachines enz. De installateur legt samen met u de app van de omvormer uit hierdoor kunt u zien hoeveel stroom er binnen komt. Als alles klaar is laten de jongen de omvormer, meterkast en de zonnepanelen zin. Hierbij hopen wij natuurlijk dat u tevreden bent. Als dit zo is gaan de jongens terug naar het bedrijfspand en word er een factuur naar u gestuurd door onze administratie vrouw Debbie.


Zonnepanelen laten plaatsen door ECO Green Twente?

Online formulier invullen

Telefonisch of via de mail contact op nemen