Volledig elektrische warmtepomp

Bij Eco Green Twente werken wij samen met Remeha als het gaat om Warmtepompen, hieronder vind u een kort stukje tekst waarin de Mercuria Warmtepomp (onze all electric warmtepomp) word uitgelegd.

De Remeha Mercuria is een compacte all-electric warmtepomp. Naast de all-electric variant is de Mercuria ook beschikbaar met cv-ketel ondersteuning. Deze warmtepomp is leverbaar in de range van 4,5 kW tot en met 16 kW in enkel- en driefase uitvoering. Hierdoor is er altijd een geschikte oplossing beschikbaar voor zowel nieuwbouw als renovatie. Bij lage omgevingstemperaturen kan de warmtepomp elektrisch of met een cv-ketel worden bijverwarmd. De warmtepomp kan optioneel de ruimte ook koelen.

Prestatie Mercuria:

Ook kan je bij ons een E-Twist bij de hybride warmtepomp krijgen, hieronder legt Remeha in het kort uit wat een E-Twist is.

Met de slimme Remeha eTwist thermostaat en handige eTwist app regel je in een handomdraai de temperatuur. Snel, gemakkelijk en intuïtief, waar je ook bent. Ideaal voor wanneer de dag een keer anders loopt dan gepland. Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschik je ook zonder wifi over de volledige functionaliteit.

- Altijd en overal je ketel of warmtepomp bedienen met óf zonder app

- Inzicht in je energieverbruik

- Een comfortabel en behaaglijk huis, afgestemd op jouw wensen