TSM-325 DD06M.05

Trina Solar is de grootste fabrikant van zonnepanelen ter wereld en absoluut een van de marktleiders in Europa. Deze Chinese reus heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van maar liefst 5.0 GW. Trina Solar is opgericht in 1997 en is sinds 2006 beursgenoteerd in New York. Het is daarmee een van de oudste zonnepanelen fabrikanten én het is ook financieel de meest gezonde.

Trina Solar heeft het grootste deel van de productieketen in eigen hand. Tenslotte is Trina Solar ook een van de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemingen in onze sector. Zo werd ze in 2013 bovenaan geplaatst op de Silicon Valley Toxics Coalation Scorecard (SVTC 2013) als schoonste en meest verantwoorde producent.

Trina Solar zonnepanelen zijn gegarandeerd bestand tegen potentiaal-geïnduceerde degradatie (PID) genoemd. PID kan leiden tot een vermogensverlies van wel 30.0%. Trina Honey Black M All-Black 325Wp 120 cel zonnepaneel is bestand tegen zout, zuur en ammoniak. Aan de voorzijde kan het een druk van 5400 Pa verdragen en 2400 Pa aan de achterkant. De junction box is overigens sterk bestand tegen stof en regen, met een IP68 beschermingsgraad. Uitstekende anti-schaduw prestaties en lage operationele temperaturen maken van de Trina Honey Black M All-Black 325Wp 120 cel zonnepaneel een fraai aanzicht voor elke commerciële en residentiële PV-installatie.