Olimpia Splendid is opgericht in 1956 en is dankzij haar unieke, innovatieve producten een van de marktleiders in airconditioning, verwarming, luchtbehandeling en hydraulische systemen.

Al meer dan 60 jaar presenteert Olimpia Splendid haar producten op de internationale markten in meer dan 45 landen. Een verhaal van innovatie en groei, samengesteld uit technologie en ontwerp 'Made in Italy'.Olimpia Splendid's missie is het ontwikkelen van comfort in 'optima forma'. Ontwerpen en produceren van producten met de mooiste esthetiek, de beste technologie en respect voor het milieu. Belangrijke kernwaarden zijn: Innovatie / Design / Duurzaamheid / Milieuvriendelijk / Service / kwaliteit. Krachtige, energiezuinige en bovenal stille oplossingen voor een beter binnenklimaat! Technologie' Made in Italy' 


Olimpia Splendid is bij ons de meest verkochte airco, dit komt niet alleen omdat de prijs/kwaliteit verhouding goed is, Olimpia Splendid heeft daarnaast ook een heel erg breed assortiment.

Olimpia Splendid heeft namelijk 4 singel-split airco's en 5 Multi-split airco's waar maximaal 5 binnenunits op kunnen. Daarnaast heeft Olimpia Splendid ook een airco zonder buitenunit, de Unico.

De Unico is een airco waar de buitenunit al in de binnenunit zit verstopt, doormiddel van 2 gaten in de muur en een stopcontact vlak bij doet de Unico zijn werk. Neem een kijkje door op de knop UNICO te klikken.


Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte van een airco