Luchtreinigers


Daikin MC55W Luchtreiniger

De MC55W is uitgerust met de nieuwste technologie om minder energie te verbruiken en de milieu-impact te beperken. Deze luchtreiniger is geschikt voor ruimtes tot 42m2. Door gebruik te maken van krachtige plasmaontlading technologie, worden schadelijke stoffen binnen in het systeem afgebroken. Deze stoffen worden opgevangen door het HEPA-filter of geabsorbeerd door het geur-filter.

De Flash-streamer technologie maakt gebruik van elektronen om chemische reacties met deeltjes in de lucht te activeren. Zo worden allergenen zoals pollen en schimmels afgebroken waardoor storende geuren worden verwijderd om zo de luchtkwaliteit aanzienlijk te verbeteren.

Kenmerken van de Daikin MC55W:

  • Verwijder virusdeeltjes door actieve ion-ontlading plasma icm de flash-streamertechnologie
  • Hoogwaardig HEPA-filter om fijne stofdeeltjes tegen te houden
  • Krachtige zuigkracht en fluisterstille werking
  • Stijlvol en compact ontwerp


Bekijk in dit filmpje de werking van de Daikin luchtreiniger MC55W

Olimpia Splendid AURA ABSOLUTE luchtreiniger

De Olimpia Splendid AURA ABSOLUTE luchtreiniger is een unieke luchtreiniger die de luchtkwaliteit in real time analyseert, zichzelf instelt voor een doeltreffende reiniging en de gegevens rapporteert via een vierkleurige indicator. Dankzij de HEPA klasse 14 filter is het bovendien 99,99% efficiënt voor deeltjes met een grootte tot 0,3 micron. UV-C lamp, ionisator, Wi-Fi en stembediening via systemen als Google Assistant, Amazon Alexa e.d. maken de uitrusting compleet.              Dankzij het multifunctionele paneel hebt u altijd een overzicht van de luchtkwaliteit met behulp van LED-kwaliteitsindicatoren, die u waarschuwen voor de huidige status.

  • HEPA 14 FILTER; Filter van HEPA-klasse vangt 99,99% van de deeltjes ter grootte van 0,3 micron op
  • ACTIEF KOOLFILTER; Bescherming tegen huisdier- en kookgeuren, rook of vluchtige organische verbindingen.
  • UV-C LAMP; De straling van de UV-C lamp vernietigt op doeltreffende wijze virussen, bacteriën en schimmels, alsmede andere onzuiverheden van organische oorsprong.
  • WI-FI CONTROLE; De zuiveraar kan ook worden bediend met stemcommando's of via een mobiele app.