Ketels

Hoewel ECO Green Twente zich focust op duurzame energie, is Gas voor sommige mensen/woningen nog niet weg te denken. Daarom plaatsen wij tegenwoordig ook Remeha Ketels. Ook kan een ketel in samenwerking met een hybride warmtepomp "zoals de Remeha Elga Age" een duurzame investering zijn.


Tzerra Ace

De Tzerra Ace is ondanks zijn geringe afmetingen een echte kanjer. Bij de ontwikkeling van het toestel hebben we goed geluisterd naar de wensen vanuit de markt. Hierdoor heb je met de Tzerra Ace niet alleen een toestel met een optimaal warmte- en warmwatercomfort. Door de ingebouwde voorbereidingen voor een koppeling met duurzame technieken, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp en/of een zonneboiler, is het ook echt een cv-ketel voor de toekomst.

Calenta Ace

Met de Remeha Calenta Ace kies je voor luxe wooncomfort. Hij is beter, handiger, robuuster en vooral slimmer dan andere cv-ketels

Door de ingebouwde voorbereidingen voor een koppeling met duurzame technieken, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp, is het ook echt een cv-ketel voor de toekomst. De Calenta Ace is een combiketel voor verwarming en warm water die leverbaar is in drie comfortklassen.


Naast dat wij de Ketels plaatsen geeft ECO Green Twente u ook de optie om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit betekend dat ons personeel om de afgesproken tijd bij u langs komt om te checken of alles nog goed draait/verloopt met de Ketel.