Hybride warmtepomp

Bij Eco Green Twente werken wij samen met Remeha als het gaat om warmtepompen, Hieronder ziet u een kort stukje tekst dat gaat over de Hybride warmtepomp van Remeha (De Elga Ace)

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.


De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning. De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 25% besparen op je energierekening.

Remeha heeft 2 soorten Wattages als het gaat over de Elga Age Hybride warmtepomp

Elga Ace 4 kW

Onderstaande gegevens gelden voor A 7˚C/W 35˚C

Verwarmingsvermogen 4,14 kW

COP 4,50

Opgenomen elektrisch vermogen 0,92 kWe

Nominaal waterdebiet 0,73 m3/uur

Elga Ace 6 kW

Onderstaande gegevens gelden voor A 7˚C/W 35˚C

Verwarmingsvermogen 6,14 kW

COP 4,54

Opgenomen elektrisch vermogen 1,35 kWe

Nominaal waterdebiet 1,06 m3/uur

Ook kan je bij ons een E-Twist bij de hybride warmtepomp krijgen, hieronder legt Remeha in het kort uit wat een E-Twist is.

Met de slimme Remeha eTwist thermostaat en handige eTwist app regel je in een handomdraai de temperatuur. Snel, gemakkelijk en intuïtief, waar je ook bent. Ideaal voor wanneer de dag een keer anders loopt dan gepland. Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschik je ook zonder wifi over de volledige functionaliteit.

- Altijd en overal je ketel of warmtepomp bedienen met óf zonder app

- Inzicht in je energieverbruik

- Een comfortabel en behaaglijk huis, afgestemd op jouw wensen


Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor een Remeha Elga Ace.